back

Спасівське ярмаркування

19-08-2013 | 11:42

17 серпня в Бахмацькому парку культури та відпочинку відбувся Спасівський ярмарок, присвячений 90-річчю Бахмацького району та 22-й річниці незалежності України.

У заході взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Геращенко, голова районної ради Микола Булах, в.о. голови райдержадміністрації Олена Озмитель, перший заступник Бахмацького міського голови Анатолій Федченко.

Благословив на ярмарок благочинний Бахмацького округу, настоятель Спасо-Преображенського храму митрофорний протоієрей отець Віктор.

Відкрив свято голова районної ради Микола Булах. Також учасників ярмарку привітав заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Геращенко.

На святковій сцені ярмарку виступали аматорські колективи району та гості свята з концертною програмою "І веселий і співучий наш Спасівський ярмарок ". Аграрії та промисловці району, Чернігівщини й сусідніх областей представили широкий асортимент продукції. У виставці – продажу сільськогосподарської продукції, продовольчих і промислових товарів, виробів декоративно-ужиткового мистецтва взяло участь понад 100 учасників.

Також були проведені цікаві та захоплюючі спортивні заходи: ярмаркові козацькі розваги, спортивні ігри для дорослих та дітей "Богатирські ігри".

Ярмарок завершився святковим феєрверком.



За повідомленням Бахмацької РДА