back

Зі святом Великої Перемоги!

08-05-2009 | 15:50

Дорогі ветерани!

Шановні жителі Чернігівщини!

Прийміть найщиріші вітання із знаменним Днем вікопомної Перемоги у Великій Вітчизняній війні – світлим і радісним святом утвердження миру та спокою на нашій землі.

В цей квітучий травневий день тисячі людей, кожного з яких в тій чи іншій мірі – через батька, діда, прадіда - торкнулася лихо війни, прийдуть до пам’ятників і обелісків, братських та солдатських могил. Щороку 9 травня збираємося, щоб згадати поіменно полеглих в боях і живих воїнів-визволителів, віддати їм ще раз данину вдячної людської пам’яті за невмирущий подвиг, здійснений ними у жорстокому двобої з фашизмом.

Щира подяка усім вам - сивочолим, увінчаним бойовими нагородами ветеранам війни і тилу, солдатським вдовам і матерям, які пережили лихоліття війни. Довіку не зітруться з народної пам’яті мужність і героїзм, ратна і трудова звитяга, з якими ви боролися з фашизмом, піднімали зі згарищ зруйновані міста і села, невтомно працювали в тилу на потреби фронту, з надією і тривогою чекали з війни своїх синів та чоловіків.

Ніхто не забутий, ніщо не забуто! Нехай же безсмертна пам'ять про Переможний Травень доблесного 45-го наповнює ваші серця теплом і оптимізмом, вірою у непереможність і нескореність нашого народу. Хай миром і добром буде сповнений кожен ваш день на довгій і щасливій життєвій дорозі!

Бажаємо всім ветеранам і жителям славного Чернігівського краю мирного неба, злагоди й добра, міцного здоров’я, щастя і благополуччя в родинах.

З Днем Перемоги вас, дорогі земляки!

Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова