back

Вітання з нагоди 22-ї річниці незалежності України

24-08-2013 | 09:10

Шановні жителі Чернігівського краю !

Прийміть щирі вітання з нагоди найвидатнішого національного свята – Дня незалежності України.

Проголошення 22 роки тому незалежності нашої держави стало початком нової ери у вітчизняній історії, неоціненим надбанням українського народу, здобутим завдяки самовідданій праці багатьох поколінь борців за волю України.

За роки, що минули з часу набуття суверенності, країна пройшла складний шлях державного будівництва. Але прагнення до взаєморозуміння та єднання навколо національної ідеї заради добробуту людей і поступального розвитку суспільства й донині не втратило своєї актуальності.

«Сьогодні стабільність політичного життя і непорушність демократичних процедур є ключовою умовою нашого прогресу», – наголосив Президент України Віктор Янукович. Саме тому від консолідації суспільства, від налагодження продуктивного діалогу влади та громадськості, від активної позиції кожного свідомого громадянина залежить успіх реформ, започаткованих Главою держави.

Для вирішення цих завдань нам потрібні єдність та згуртованість усієї громади Чернігівщини, готовність кожного до щоденної наполегливої праці заради зростання добробуту наших людей, кращого майбутнього рідного краю.

Бажаємо усім вам добра і здоров’я, тепла і благополуччя у кожній родині, успіхів та нових досягнень на благо Чернігово-Сіверського краю, незалежної Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник