back

Збори ”Чернігівського земляцтва“

19-01-2009 | 12:34

16 січня відбулися загальні збори, присвячені тринадцятій річниці товариства ”Чернігівське земляцтво у Києві“.

Участь у традиційній зустрічі земляків взяв заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло. Він вручив Почесні грамоти та Подяки Чернігівської облдержадміністрації активістам земляцтва. Олександр Михайлович відзначив їхній вагомий внесок у зміцнення ділових контактів і розбудову Чернігівщини, втілення в життя ідеї національного відродження, збереження і відтворення української спадщини.

На зборах підписана Угода про співробітництво між Земляцтвом, облдержадміністрацією і обласною радою на 2009 рік. Як зазначив Олександр Шанойло, цей важливий документ сприятиме залученню до добрих справ земляків зі столиці. Тому це не просто співпраця, а взаємне духовне збагачення, яке наповнює наше буття позитивним змістом.

На традиційну зустріч до столиці приїхали делегації багатьох районів Чернігівщини, немало киян - уродженців Придеснянського краю.

У Палаці спорту виступали самодіяльні колективи Чернігівщини, зокрема, колектив Чернігівського музичного училища ім. Л.Ревуцького, працювала виставка народних умільців.