back

19-08-2013 12:56

Надання безоплатної вторинної правової допомоги

З 1 січня поточного року набуло чинності положення Кримінального процесуального кодексу України в частині призначення захисника (ст. 49, 53) та забезпечення захисника затриманим особам (ст. 213).

Відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» наказом Міністерства юстиції утворено Чернігівський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який з 1 січня 2013 року надає правову допомогу особам, затриманим в адміністративному та кримінально-процесуальному порядку, а також участь захисника за призначенням.

Чергова частина центру з надання безоплатної правової допомоги знаходиться в Чернігові за адресою: проспект Миру, 21-а, кабінет № 62. Також з 1 січня повідомлення про затриманих осіб приймаються цілодобово за єдиним номером з надання безоплатної вторинної правової допомоги 0-800-213-103.

З метою інформування громадян України про їх конституційне право на захист Координаційним центром Міністерства юстиції України спільно з Українською фундацією правової допомоги виготовлено 2 відеоролики метою яких є інформування осіб, які зазнали кримінального переслідування, про їх конституційне право на правову допомогу за рахунок держави. З 1 серпня по 31 грудня згадані ролики транслюватимуться на правах соціальної реклами в ефірах державних телерадіокомпаній. Завантажити та продивитися відеоролики можна за посиланням:

http://www.ex.ua/view_storage/281750812807



ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ

проспект Миру, 21-А, м. Чернігів,14000, Україна

ел. пошта: [email protected]

єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213103

Директор: Протченко Ірина Борисівна

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода