back

Хід виконання Указу Президента України «Про заходи у зв’язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії» проаналізовано на виїзній нараді у Корюківському районі

16-08-2013 | 16:20

З метою вшанування пам’яті тисяч мирних людей, загиблих у м. Корюківка, Президент України Віктор Янукович Указом від 22 вересня 2011 року «Про заходи у зв'язку з 70-ми роковинами Корюківської трагедії» визначив основні напрямки роботи у даному напрямку. Зокрема, передбачено низку заходів з відзначення роковин цієї сумної події.

16 серпня під час виїзної наради у м. Корюківка під головуванням голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка обговорено підготовчі заходи з будівництва Музейно-меморіального комплексу пам'яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами у м. Корюківка, організацію роботи щодо виконання творчої частини комплексу тощо. 

Як зазначив керівник області, на будівництво першої черги цього проекту з державного бюджету виділено 10 мільйонів гривень, які мають бути освоєні до кінця 2013 року.

«Наше завдання – до кінця року освоїти ці кошти  для того, щоб у березні 2014 року  проводити низку скорботних і пам’ятних  заходів вже  на оновленому будівництві комплексу», - підкреслив Володимир Хоменко.

 
Прес-служба облдержадміністрації