back

Аграрний бізнес Чернігівщини сприяє реалізації нових соціальних ініціатив Президента України

13-08-2013 | 15:50

Під час щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище країни Президент України Віктор Янукович зазначив, що органи влади мають залучати на добровільній основі кошти підприємств, установ та організацій для соціально-економічних розбудовчих процесів у сільській місцевості.

Таким чином, природно-ресурсний потенціал територій буде використано для підвищення добробуту жителів.

ТОВ «Земля і Воля», що успішно веде справу на землях Бобровицького району – гідний приклад співпраці аграрного бізнесу і територіальної громади. Тільки в цьому році господарство на соціальний розвиток району виділило майже 10 мільйонів гривень.

Торік за кошти господарства зведено будинок, квартири в якому отримали 16 молодих сімей – працівників ТОВ «Земля і Воля». Будинок здавався в експлуатацію повністю готовий до заселення. Квартири облаштовані індивідуальними котлами, газовими плитами, ванною та туалетом, забезпечені гарячою і холодною водою.

Під час робочої поїздки до району голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко оглянув будинок та поспілкувався з його мешканцями.

«Нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів та покращення стандартів якості життя людей. І завдання місцевих органів влади – спрямувати діяльність сільськогосподарського виробника для вирішення проблем людей і територій конкретними справами», - наголосив Володимир Хоменко.


Прес-служба облдержадміністрації