back

Привітання керівництва області з Новорічними та Різдвяними святами

31-12-2008 | 10:31

Шановні мешканці Чернігівщини !

Дорогі земляки !

Від щирого серця вітаємо вас із Новорічними та Різдвяними святами. Традиційно вони наповнені особливою душевністю, мріями та сподіваннями на краще, символізують оновлення світосприйняття.

Перегорнута ще одна сторінка історичного календаря. Непростим та багатим на пам’ятні події був для нас 2008 рік. Ми прожили його сумлінно працюючи, прагнучи до втілення у життя задуманого. Нашими здобутками стали тисячі квадратних метрів збудованого житла, відкриті нові школи і дитячі садочки, мільйонні інвестиційні надходження у розвиток економіки області, внесок хліборобів Чернігівщини у загальний український коровай понад 2,17 мільйони тонн зібраного зерна та багато інших добрих справ.

Належно оцінюючи досягнуте, ми ставимо завдання на перспективу. Адже на порозі – 2009 рік, від якого кожен з нас вправі очікувати стабільності та впевненості у завтрашньому дні. Переконані: в наших силах зробити все для того, щоб Чернігівщина, здолавши усі перешкоди, стала розвинутим, самодостатнім і комфортним для життя регіоном України. А для цього всім нам потрібні зваженість і мудрість, доброзичливість і наполегливість, щирість і толерантність в усіх наших спільних справах.

Тож нехай календар нового 2009 року буде багатий на важливі події, значні досягнення, яскраві почуття, які наповнять життя глибоким змістом.

У ці святкові дні бажаємо, щоб у новому році з вами завжди була Любов, допомагали Віра і Надія. Зичимо вам і вашим родинам здоров’я, добробуту, злагоди, тепла і радості.

Щастя вам, успіхів і натхнення, нових здобутків задля процвітання рідного краю.


Голова обласної
державної адміністрації
В.М. Хоменко
Голова обласної ради
Н.А.Романова