back

Святий Миколай завітав до дітей Чернігівщини

19-12-2008 | 18:04

З нагоди Дня Святого Миколая в обласному палаці для дітей та юнацтва біля новорічної ялинки була влаштована ігрова програма для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, з неблагополучних та малозабезпечених сімей.

Маленьких господарів свята привітав заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько. Він побажав їм здоров’я, успіхів у навчанні та подарував м’які іграшки.

Цього ж дня у Чернігівській обласній державній адміністрації відбулася зустріч з дітьми-переможцями міжнародних та всеукраїнських змагань, конкурсів, олімпіад, фестивалів.

Володимир Приходько привітав гостей з першим новорічним святом – Днем Святого Миколая, побажав здоров’я, добра, радості та духовної благодаті. «Нехай Святий Миколай принесе мир, щастя, злагоду кожному з вас та нашій рідній Україні», – побажав, вручаючи подарунки, Володимир Валентинович.

Учасники зустрічі одержали подяки та вітальні листівки від Президента України Віктора Ющенка.

Того ж дня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус привітала вихованців Ніжинського дитячого будинку-інтернату з днем Святого Миколая та вручила дітям солодощі. Заступник голови облдержадміністрації предметно ознайомилася з роботою будинку-інтернату, поцікавилася умовами перебування дітей, роботою педагогічного колективу.