back

40 автомобілів для медиків області

19-12-2008 | 17:56

19 грудня заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько вручив ключі від 40 автомобілів головним лікарям сільських дільничних лікарень та сільських лікарських амбулаторій.

Володимир Валентинович зазначив, що забезпечення медичних закладів спеціалізованим автотранспортом дозволить реально покращити доступність кваліфікованої медичної допомоги сільському населенню, насамперед, невідкладної. А це - врятовані життя та збережене здоров'я людей.

У 2008 році обласна державна адміністрація поставила за мету - забезпечити всі сільські лікарські амбулаторії та дільничні лікарні спеціалізованим автотранспортом. Була прийнята обласна Програма забезпечення санітарним автотранспортом центральних районних лікарень та закладів охорони здоров'я сільської місцевості на 2008-2010 роки. В рамках виконання цієї Програми протягом 10 місяців для лікувально-профілактичних закладів сільської місцевості придбано 35 санітарних автомобілів за кошти обласного бюджету. Витрачено 3,7 млн. грн.