back

Влада Чернігівщини реагує на звернення громадян та сприяє вирішенню порушених питань

05-08-2013 | 15:21

Одним з головних напрямків діяльності влади Чернігівської області є спілкування з людьми та вирішення проблемних питань, порушених населенням. Створення належних умов для реалізації громадянами права на звернення перебуває на постійному контролі Президента України Віктора Януковича та голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка. Про це зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець 5 серпня під час наради з начальниками відділів апарату, керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

«Глава держави наголошує, що у кожному регіоні України повинні працювати «гарячі лінії» та контактні центри для звернень громадян, за допомогою яких голови обласних і районних державних адміністрацій повинні тримати на контролі та опікуватися проблемами людей», - підкреслив Микола Стрілець.

За його словами, всеукраїнський проект «Діалог з країною» за участю Президента України став можливістю не тільки почути про проблеми громадян у кожному куточку України, а й перевірити, наскільки влада на місцях спроможна ефективно вирішувати проблеми людей.

«Виконуючи завдання Глави держави, всім, хто причетний до вирішення тих чи інших проблем громадян, потрібно підвищувати ефективність роботи зі зверненнями громадян», - наголосив Микола Стрілець на завершення та зауважив, що зі свого боку, обласна влада й надалі посилюватиме контроль за тим, щоб всі служби, організації та службовці оперативно та у повному обсязі реагували на звернення та прохання людей.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації