back

Володимир Хоменко привітав працівників суду

15-12-2008 | 17:47

15 грудня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь у зборах з нагоди Дня працівників суду. Звертаючись до присутніх, голова облдержадміністрації, зокрема, зауважив, що відзначення цього свята підтверджує соціальну значимість інституту судочинства на етапі розбудови правової і демократичної держави, адже саме на правників покладається висока відповідальність утвердження законності, неухильного захисту конституційних прав громадян та інтересів держави.

Володимир Хоменко підкреслив: забезпечення стабільної діяльності судів в області - невід'ємна частина діяльності обласної державної адміністрації. Це засвідчує і реалізація регіональної програми організаційного забезпечення діяльності місцевих судів області, мета якої - створення оптимальних умов для якісного, швидкого та справедливого судочинства.

Протягом останніх років відбуваються певні зрушення на краще і у сфері безпеки судів та соціального захисту суддів. Голова облдержадміністрації запевнив: і надалі всі можливі зусилля будуть спрямовані для створення належних умов праці та поліпшення захищеності суддів області.

З нагоди свята Володимир Хоменко вручив грамоти та подяки обласної державної адміністрації.