back

Можливість надання господарству статусу спеціальної сировинної зони з виробництва сировини обговорили на нараді

31-07-2013 | 14:20

31 липня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Шанойла відбулося засідання комісії з надання статусу спеціальної сировинної зони.

На нараді розглянули та обговорили питання можливості надання ТОВ «КРОК-УкрЗалізБуд» Прилуцького району статусу спеціальної сировинної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування.

Розглянувши подані суб’єктом господарювання документи, комісія, відповідно до Порядку надання статусу спеціальної сировинної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007 № 1195, прийняла рішення рекомендувати ТОВ «КРОК-УкрЗалізБуд» звернутися до Інституту агроекології і природокористування УААН для здійснення аналізу матеріалів та надання агроекологічного обґрунтування про можливість надання статусу спеціальної сировинної зони.

Після отримання агроекологічного обґрунтування комісія прийме рішення про можливість надання господарству такого статусу.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації