back

Коропському району — 90 років!

29-07-2013 | 11:07

27 липня відбулося дві знаменні події для жителів Коропщини – 90-річчя від дня утворення району та відомий своїми традиціями святкування Миколаївський ярмарок.

В урочистостях з нагоди свята взяв участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло. Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка він привітав коропчан та гостей з визначною подією, зазначивши, що 90-річчя – це досить поважний вік не лише для людини, але й для краю, адже за цей час відбулося чимало пам’ятних подій та трудових перемог Коропщини.

«Змінювалися часи та ідеї, але незмінним залишалося одне – найцінніше багатство цієї землі – люди, невтомні трударі, які завжди відзначались працелюбністю, хазяйновитістю, вмінням господарювати на рідній землі», – зазначив у вітальному слові Олександр Шанойло.

Він висловив переконання, що жителям Коропського району під силу зробити все для того, щоб такий мальовничий куточок Чернігівщини став ще кращим та побажав району процвітання, а його жителям щастя, любові й добробуту.

Також заступник голови облдержадміністрації передав коропчанам вітання Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з визначною подією.

Концертна програма на завершення урочистостей додала усім присутнім особливого святкового настрою.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації