back

Вітання з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі

26-07-2013 | 10:34

Дорогі жителі Чернігово-Сіверщини!

У день пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира прийміть найщиріші привітання з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі!

Віра завжди була для наших людей життєдайною силою, яка допомагала вистояти в роки лихоліть, зберегти свої традиції та ідентичність, святість і благочестя. Ми пишаємося християнськими православними подвижниками, які, переборюючи труднощі й негаразди, зберегли багату духовну спадщину для нинішніх та прийдешніх поколінь.

Свято хрещення Київської Русі сприяє суспільній злагоді, яка була і залишається запорукою будівництва Української Державності. Тому відзначення річниці хрещення ми повинні провести спільно: громадськість, влада та Церква – в єдності та усвідомленні важливості віхової історичної події. Адже «хрещення Русі і християнство були і залишаються символом соборності. Саме тому ми сприймаємо християнську віру, передусім, як консолідуючу, інтегруючу силу», – підкреслив Президент України В.Ф. Янукович.

У цей урочистий і радісний день сердечно бажаємо всім миру, добра і мудрості, всещедрої Божої Благодаті у Ваших трудах і починаннях.

Нехай Бог береже усіх нас і нашу Державу!



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник