back

Виконання доручень Президента України — на постійному контролі

22-07-2013 | 14:47

22 липня в.о. голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець провів нараду з керівниками структурних підрозділів та відділів апарату облдержадміністрації щодо визначення завдань з організації виконання актів і доручень Президента України у 2013 відповідно до розпорядження Президента України від 29.12.2012 № 244 „Про вивчення стану виконання у 2013 році актів і доручень Президента України”.

Як зазначив Микола Стрілець, протягом січня—липня поточного року на виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 16.01.2013 № 02-11/324 щодо зміцнення стану виконавської дисципліни робочою групою у складі працівників апарату обласної державної адміністрації перевірено стан організації та здійснення контролю за виконанням законів України, постанов Верховної Ради України, актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів України, розпоряджень та доручень голови облдержадміністрації, власних розпорядчих документів, реагуванням на запити та звернення депутатів усіх рівнів у районних державних адміністраціях області.

У ході наради заслухано звіти про результати проведених оцінок роботи районних державних адміністрацій з основних напрямів діяльності. Зокрема, проаналізовано стан організації власної діяльності, системи ведення кадрової роботи та діловодства, реагування на звернення громадян, організації контролю за виконанням документів органів влади вищого рівня та власних, а також забезпечення доступу до публічної інформації.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації