back

Засідання Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області

04-12-2008 | 12:06

3 грудня за участю заступника голови облдержадміністрації Наталії Білоус відбулося засідання Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області, на якому було надано дозвіл на право користування пільгами з оподаткування Підприємству «Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів».

Це невеличке підприємство, засноване Чернігівською громадською організацією сімей, у яких виховуються діти-інваліди дитинства «ГІПОКРАТ», існує з березня 2002 року. Працюють тут 60% інвалідів, які займаються пошиттям і ремонтом одягу, виконують пакувальні роботами, але головна його особливість полягає в тому, що тут щомісячно 20 дітей-інвалідів проходять соціально-трудову реабілітацію. Крім того, на базі Центру силами працівників та громадської організації-засновника постійно проводяться численні культурно-масові, реабілітаційно-оздоровчі та спортивні заходи, кожен з яких охоплює близько 150 дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Секретар Регіональної комісії Володимир Бєляєв підбив підсумки роботи Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Чернігівській області за 9 місяців 2008 року.