back

Володимир Хоменко відзвітував на сесії обласної ради

28-11-2008 | 17:50

Сьогодні пройшла двадцять друга сесія обласної ради, на якій першим питанням порядку денного був звіт голови обласної державної адміністрації.

Володимир Хоменко детально проаналізував стан соціально-економічного розвитку області в контексті виконання делегованих повноважень та Програми соціально-економічного розвитку області.

На завершення свого звіту виступу керівник області підкреслив: ефективна регіональна політика - це, насамперед, забезпечення позитивної динаміки соціально-економічного розвитку та формування відповідних стандартів життєвого рівня громадян.

«Адже те, що ми робимо сьогодні, стане фундаментом того, що зроблять наші послідовники завтра. І як би не було важко складати цеглинку за цеглинкою цей фундамент, наша кінцева мета – гарний і міцний будинок, в якому комфортно буде кожному. Тому стійкою повинна бути у першу чергу його основа. І жодні катаклізми, ані природні, ані політичні, ані економічні не повинні похитнути фундамент розвитку області», - наголосив він.

Після конструктивного обговорення, депутати обласної ради одностайно ухвалили рішення взяти звіт голови обласної державної адміністрації до відома.