back

Президент України: Винні у злочині в Миколаєві мають бути показово покарані з усією суворістю закону

04-07-2013 | 14:40

Про це наголосив Глава держави 4 липня під час виступу на церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду професійного судді, зазначивши, що правовий порядок у державі може і повинен ґрунтуватися лише на неухильному виконанні закону.

Президент закликав забезпечити притягнення до відповідальності винних у випадку в Миколаєві та розібрати всі подібні інциденти, ухвалити принципові рішення, яким чином очистити правоохоронні органи від тих людей, які не достойні високого звання правоохоронця, а в регіонах провести відомчі наради та прискіпливо розібратися з усіма випадками правопорушень не тільки з боку міліції, а й чиновників.

«Я взяв цю справу під особистий контроль і не потерплю безкарності! Особливо, коли йдеться про тих, хто має захищати людей, а не порушувати закон. Ми розберемося в цьому випадку. Слідство має відбуватися прозоро. Громадян потрібно системно інформувати про його хід. Люди мають знати правду. Лише так ми зможемо збудувати правову державу, в якій пануватиме закон і справедливість», - підкреслив Віктор Янукович.


За інформацією прес-служби
Президента України Віктора Януковича