back

Володимир Хоменко зустрівся зі студентами

17-11-2008 | 17:43

17 листопада голова облдержадміністрації Володимир Хоменко з нагоди Міжнародного дня студента зустрівся зі студентами вищих навчальних закладів – стипендіатами Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, ім. М.С.Грушевського та облдержадміністрації, ректорами вищих навчальних закладів.

Вітаючи присутніх зі святом, Володимир Хоменко назвав студентські роки найкращими у житті, адже саме цієї пори людина формується як особистість, людина, громадянин держави.

Він висловив впевненість у тому, що нинішня студентська еліта – це потенціал країни на майбутнє і саме їй продовжувати розбудову України, покращувати економічне та соціальне становище суспільства, відроджувати національно-духовні надбання українського народу.

Сьогодні на Чернігівщині 10 чоловік отримують стипендії Президента України, 8 – Верховної Ради, один представник області - стипендію Кабінету Міністрів, 2- ім. М.С.Грушевського. Облдержадміністрація також знайшла можливість для підтримки 20 обдарованих студентів.

Він побажав студентам цікавої дороги до вершини знань, а керівникам навчальних закладів – здійснення сподівань, які вони покладають на студентів.