back

Вітання з Днем Конституції України

28-06-2013 | 09:00

Шановні жителі Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з Днем Конституції України – однією з найважливіших дат в історії новітнього українського державотворення.

28 червня 1996 року з ухваленням Верховною Радою України Основного Закону нашої держави було закладено фундамент для розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної та правової країни.

Прийняття Конституції стало точкою відліку нової епохи в історії Української держави. Основний Закон, закріплюючи в нашому суспільстві загальносвітові демократичні цінності, захищає права та свободи громадян, забезпечує встановлення соціальної справедливості та утверджує верховенство права.

Нині, у зв’язку з масштабними перетвореннями, започаткованими Президентом України Віктором Януковичем, постала потреба у внесенні нових соціально значимих поправок до змісту головного документу держави. У щорічному посланні Глави Держави до народних депутатів України робота над оновленням Конституції України визначена як один з важливих напрямів реформування країни.

Основний Закон України, яка послідовно рухається шляхом європейської інтеграції, має відповідати потребам і викликам сьогодення, бути основою сучасного державотворення і фундаментом модернізації країни.

Спільним завданням усіх гілок влади, політичних сил та громадськості Чернігово-Сіверського краю вбачаємо консолідацію зусиль на ефективному використанні економічного потенціалу регіону задля покращення добробуту кожної родини, впевненості людей у завтрашньому дні.

Щиро зичимо усім краянам міцного здоров'я та сімейного благополуччя, єдності і злагоди на шляху до економічного розквіту рідної Чернігівщини та суверенної України.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник