back

Вітання з Днем державної служби

22-06-2013 | 11:47

Шановні державні службовці!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби.

Ураховуючи роль державної служби у процесі становлення України та підтримуючи рішення Генеральної Асамблеї ООН, у 2003 році в Україні встановлено професійне свято – День державної служби, яке щорічно відзначається 23 червня – у День державної служби Організації Об’єднаних Націй.

Державна служба – це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму.

Основу державної служби складають саме державні службовці, на яких покладена висока і відповідальна суспільна місія – бути провідниками ідей оновлення держави.

Тому створення корпусу державних службовців, які були б професіоналами, забезпечували законність і права громадян як найвищий пріоритет, є головною умовою гарантування європейської якості життя громадян України, утвердження свободи й демократії, забезпечення конкурентоспроможності економіки на міжнародному рівні.

Упевнені, що запорукою успішного виконання намічених завдань стануть професіоналізм, компетентність та цілеспрямованість державних службовців нашої області.

Бажаємо вам добра і здоров’я, невичерпної енергії, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень в ім’я розквіту рідної Чернігівщини та подальшої розбудови Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник