back

Розвиток спорту є одним з пріоритетів України

17-06-2013 | 10:17

Президент України Віктор Янукович наголошує, що розвиток спорту, підтримка здорового способу життя та будівництво спортивної інфраструктури є одним із пріоритетів державної політики України. Про це зазначив в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика під час церемонії відкриття Всеукраїнського Олімпійського дня, яка відбулася 15 червня в Чернігові.

Також Юрій Музика відмітив той факт, що у Спартакіаді державних службовців, що проводиться в рамках Олімпійського дня, беруть участь команди практично всіх районів і міст області та команда обласної державної адміністрації. На його переконання, це є свідченням розуміння важливості такого чинника як фізична підготовленість, здоров’я і фізичний гарт управлінців, людей, що завжди знаходяться в авангарді поступального руху, розвитку територій і окремих галузей.

Юрій Музика привітав учасників спортивного заходу від імені голови облдержадміністрації, голови Чернігівського обласного осередку НОК України Володимира Хоменка та вручив посвідчення Заслуженого тренера України Андрію Литвинцю і Світлані Пилипенко.

Програма Олімпійського дня включала символічний олімпійський забіг, показові виступи з різних видів спорту вихованців спортивних шкіл та вікторина «Знавець олімпійського спорту». У забігу «Олімпійського дня» взяли участь понад 500 дітей та 700 дорослих.


Підготовлено Департаментом інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
за матеріалами обласного осередку НОК України