back

Голова облдержадміністрації вимагає посилити контроль за дотриманням графіків ліквідації заборгованості із заробітної плати

05-06-2013 | 12:34

5 червня на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів чергове засідання тимчасової Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні розглянуто стан дотримання підприємствами-боржниками термінів погашення заборгованості із заробітної плати згідно з затвердженими графіками.

Незважаючи на позитивні тенденції у цій сфері, недостатньо ефективною визнано роботу по ліквідації боргів у містах Чернігів, Ніжин та Прилуки, де сконцентровано основну частину загального боргу.

Очільник області попередив керівників підприємств-боржників про персональну відповідальність за стан ліквідації боргів та поставив вимогу посилити контроль за дотриманням графіків ліквідації заборгованості із заробітної плати.

Прес-служба облдержадміністрації