back

Володимир Хоменко відвідав багатодітну сім’ю Бакланських з м. Корюківка

23-10-2008 | 09:15

22 жовтня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко відвідав багатодітну сім’ю Бакланських, що мешкає у м. Корюківка. У родині 11 дітей, 8 з яких – неповнолітні. Нещодавно вони втратили матір і залишилися з батьком.

З метою підтримки родини, яка опинилася у складних життєвих обставинах та поліпшення її житлових умов, 30 вересня цього року було придбане додаткове житло за кошти обласного бюджету у сумі 200 тисяч гривень загальною площею 104,7 кв.м. У будинку 7 кімнат – 3 спальні, зала, кімната загального використання, вітальня, кухня.

Управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації було виділено 18 тисяч гривень на облаштування будинку, придбання меблів, холодильника.

Благодійний фонд «Слов’янський», який здійснює шефство над родиною, виділив допомогу у сумі 11000 гривень.

З районного бюджету виділена матеріальна допомога на загальну суму 5340 гривень. З метою збору коштів для проведення ремонту та облаштування побуту родини у новому приміщенні відкрито благодійний рахунок. Тисячу гривень перерахував родині колектив Корюківської райдержадміністрації.

Володимир Хоменко вручив родині ключі від будинку, холодильник, солодощі для дітей, книги історичного спрямування для домашньої бібліотеки та поспілкувався з членами родини.

Він також дав низку доручень стосовно подальшого поліпшення соціально-побутових умов родини.