back

Вітання з Днем журналіста

06-06-2013 | 08:00

Шановна журналістська громадо Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста.

Засоби масової інформації – це багатогранне відображення економічних і соціальних процесів, що відбуваються в державі. Суспільний обов’язок журналістів – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити обраній справі, своєму народу.

Щоденно знаходячись у вирі подій політичного, економічного, соціального й культурного життя, ви формуєте світогляд людей, впливаєте на розвиток суспільних процесів, поповнюєте літопис рідного краю яскравими сторінками історії.

Саме свобода слова, вільний розвиток журналістики є одним з найважливіших чинників існування демократичного суспільства. Підтримання преси, створення всіх умов для належної праці журналістів Президент України Віктор Янукович визначив як прямий обов’язок влади.

Тож у подальшій роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Чернігівщини пріоритетним завданням вбачаємо надання підтримки місцевим засобам масової інформації, сприяння піднесенню суспільної поваги до праці журналістів, поглиблення конструктивної співпраці з представниками мас-медіа.

Притаманним для регіону стало проведення у ці святкові дні Міжнародного фестивалю журналістів регіональних засобів масової інформації «Золотий передзвін Придесення».

Бажаємо усьому журналістському загалу Чернігово-Сіверського краю добра і здоров’я, благополуччя в родинах, успіхів на ниві розвитку інформаційного простору України та рідного краю.

Нехай творчий пошук, почуття патріотизму та активна громадянська позиція завжди будуть міцним підґрунтям у вашій професійній діяльності, спрямованій на утвердження в суспільстві добра і справедливості.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник