back

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак перебуває в Чернігівській області

31-05-2013 | 12:38

31 травня у Чернігівській області з робочим візитом перебуває Голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Він відвідав ПрАТ «Чернігівський автозавод», де ознайомився з роботою конвеєрної лінії по складанню тролейбусів та автобусів, поспілкувався з працівниками підприємства, а також відповів на запитання журналістів.

Голову Верховної Ради України супроводжували голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, народний депутат України Владислав Атрошенко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова правління ПрАТ «Чернігівський автозавод Валерій Купцов та інші офіційні особи.

Довідка. ПрАТ «Чернігівський автозавод» разом з ТОВ «Український кардан» та ТОВ «Чернігівський ковальский завод» створено у вересні 2003 року на базі виробничих потужностей ВАТ «Чернігівавтодеталь», входить до корпорації «Еталон».

У квітні 2004 року автозавод отримав сертифікат на виробництво автобусів моделі БАЗ 2215 «Дельфін», які успішно заповнили місце на пасажирських маршрутах України.

З введенням в експлуатацію в березні 2007 року корпусу автотранспортного виробництва площею 8300 кв. м завод отримав можливість випускати до 300 автобусів на місяць.

У 2012 році пріоритетним для ПрАТ «Чернігівський автозавод» було виготовлення комплектуючих для автобусів, складання яких здійснювалось на Бориспільському автозаводі, що також входить до корпорації «Еталон».

Прес-служба облдержадміністрації