back

Делегація Міжнародного Трейд-клубу перебуває на Чернігівщині

17-10-2008 | 13:13

Як вже повідомлялося, на Чернігівщині перебуває делегація Міжнародного Трейд-клубу. Після зустрічі в облдержадміністрації 16 жовтня гості відвідали виставку промислових підприємств Чернігівщини „Сіверські контракти – 2008”, яка розмістилася в Експоцентрі Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, де ознайомилися з продукцією та проектами підприємств Чернігова й області. На експозиції були представлені: ВАТ „ЧеЗаРа”, ЗАТ ЧВФ „Берегиня”, ВАТ „Будмаш”, ТОВ „Атілос”, НПОГК „МАГР”, ВАТ „Домобудівник”, КП „Пожтехніка”, ТОВ „Брус Майстер” та інші.

Другий поверх Експоцентру був спеціально підготовлений для ведення переговорів. Суб’єкти підприємницької діяльності області мали можливість поспілкуватися з представниками іноземних держав з метою пошуку бізнес-партнерів та встановлення контактів для розвитку взаємовигідних ділових відносин.

Після цього делегація відвідала ВАТ „Чернігівське ХІМВОЛОКНО”. Голова правління, генеральний директор ВАТ „Чернігівське ХІМВОЛОКНО” Микола Михалевич розповів про історію підприємства, структуру та основні стадії виробництва. Він зазначив, що протягом останніх років на підприємстві постійно відбувається реконструкція з нарощуванням виробничих потужностей за рахунок введення в дію нових технологічних ліній та обладнання. Всього у розвиток було вкладено близько 90 млн. дол. США.

Іноземні гості оглянули територію підприємства, побували в текстильному та каландровому цехах, ознайомилися з принципом їх роботи. Вони мали змогу побачити яким чином виготовляють кордну тканину для автомобільних шин. 17 жовтня члени Міжнародного Трейд-клубу візьмуть участь у роботі IV Міжнародного інвестиційного форуму.