back

Володимир Хоменко провів виїзну нараду з питань проведення Міжнародного молодіжного фестивалю „Дружба–2013”

28-05-2013 | 16:21

28 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів виїзну нараду з питань проведення Міжнародного молодіжного фестивалю „Дружба-2013” у с. Сеньківка Городнянського району.

Члени оргкомітету фестивалю обговорили ряд організаційних моментів підготовки заходу. Зокрема, обговорено питання забезпечення виконання робіт по облаштуванню території біля Монумента Дружби, благоустрою території та розташуванню ярмаркового містечка, розглянуто концепцію культурно-мистецьких заходів під час урочистостей біля Монумента, забезпечення охорони громадського порядку в міжнародному молодіжному таборі та під час проведення заключного дня фестивалю «Дружба – 2013» тощо.

Фестиваль «Дружба – 2013» буде проводитися у с. Сеньківка Городнянського району з 26 по 29 червня. Україна цього року є приймаючою стороною. Традиційно він складатиметься з двох основних етапів: міжнародного молодіжного табору (26-28 червня) та урочистих заходів біля Монументу Дружби з нагоди Дня Молоді (29 червня).

Творча концепція фестивальної програми ґрунтується на виконанні завдань, визначених Указами Президента України «Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі» та «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості».


Прес-служба облдержадміністрації