back

Володимир Хоменко зустрівся з представниками духовенства України, Білорусі та Росії

24-05-2013 | 16:06

На виконання Указу Президента України Віктора Януковича від 21 січня 2013 року «Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі» та розпорядження голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка від 18 лютого 2013 року «Про заходи з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі» в області триває підготовка до святкування цієї знаменної дати.

24 травня керівник області зустрівся з представниками духовенства для обговорення питань проведення духовно-релігійних заходів під час фестивалю Міжнародного молодіжного фестивалю «Дружба-2013».

У зустрічі взяли участь керуючий Чернігівською єпархією Української Православної Церкви архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, єпископ Обухівський Іона – голова Синодального відділу у справах молоді Української Православної Церкви, священнослужителі з Чернігівської, Бєлгородської та Брянської єпархій.

«Україна цього року є приймаючою стороною. Наша мета – провести захід на найвищому рівні. Творча концепція фестивальної програми ґрунтується на виконанні завдань, визначених Указами Президента України «Питання організації та проведення заходів з відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі» та «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості» - зазначив голова облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації