back

Протягом 80-ти років обласна організація УТОГ допомагає людям з обмеженими можливостями

21-05-2013 | 17:00

21 травня в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк взяв участь у святковому заході, присвяченому 80-річчю з дня заснування Українського товариства глухих.

У вітальному слові він зазначив, що УТОГ є тим „мостом”, який поєднує людей нечуючих з інтересами і проблемами сучасного життя суспільства, зміцнює впевненість у завтрашньому дні.

Леонід Подоляк відмітив важливість роботи працівників обласної організації УТОГ, адже саме завдяки їм люди з вадами слуху відчувають турботу, долають бар’єр ізольованості, мають доступ до освіти та професійних знань, долучаються до різних видів мистецтва. Обласна державна адміністрація зі свого боку всіляко їм в цьому допомагає. Реалізація ж нових соціальних ініціатив, оголошених Президентом України Віктором Януковичем, сприятиме інтеграції людей з обмеженими можливостями у сучасне суспільство, забезпеченню підтримки їх сімей.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Леонід Подоляк оголосив Подяки трудовому колективу Чернігівської обласної організації УТОГ та Чернігівського УВП УТОГ.

Також обласну організацію УТОГ привітали та вручили відзнаки голова Центрального правління Українського товариства глухих Юрій Максименко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації