back

Обговорено можливість співробітництва Чернігівщини з Австрійською Республікою

21-05-2013 | 15:00

21 травня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло зустрівся з торговим аташе Торгового відділу Посольства Австрії в Україні Зіґфрідом Вайдліхом.

У зустрічі також взяли участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Олександр Шанойло детально ознайомив гостя з основними напрямками і подальшими перспективами розвитку області, зазначивши, що Чернігівщина виступає привабливою для інвестування територією та завжди відкрита для конструктивного діалогу і тісної співпраці.

Він також відмітив, що підприємства області потребують підтримку у системі детальної переробки деревини, впровадженні новітніх технологій в сільському господарстві, реалізації продукції тваринництва та виробництві біокормів.

У свою чергу торговий аташе Посольства Австрії в Україні Зіґфрід Вайдліх наголосив на необхідності поглиблення двосторонньої співпраці, зокрема, у сферах сільського господарства і туризму та висловив сподівання, що вона буде взаємовигідною для обох сторін.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
за матеріалами Департаменту економічного розвитку