back

Відкриття спортивного майданчика в с. Старий Білоус

10-10-2008 | 16:00

10 жовтня в с.Старий Білоус Чернігівської області в новозбудованій школі відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика. У відкритті участь взяли: заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько, заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Лещенко, заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Сергій Анісовець.

Під час привітання Володимир Приходько зазначив, що це дійсно визначна подія. За словами заступника голови облдержадміністрації, це вже 23 майданчик, який відкривається в Чернігівській області. Також він повідомив, що найближчим часом планується відкриття подібних майданчиків в усіх опорних школах області.

Володимир Валентинович побажав учням успіхів у навчанні та здоров’я і пообіцяв, що обласна державна адміністрація і надалі опікуватиметься школою, аби вона стала прикладом для інших. Після урочистого привітання Володимир Приходько вручив учням Старобілоуської школи від облдержадміністрації футбольні м’ячі.