back

«Творімо милосердя разом!»

15-05-2013 | 13:39

У квітні поточного року найстаршій та найчисленнішій громадській організації в Україні Товариству Червоного Хреста виповнилося 95 років. Як і багато років потому Товариство Червоного Хреста України уособлює одвічні істини, непідвладні часові ідеали людства – потребу в милосерді, гуманізмі, допомозі нужденним. Волонтери та працівники Червоного Хреста завжди поруч: в гарячих точках, в епіцентрах стихійних катастроф, людських бід – там, де виникає потреба в наданні швидкої допомоги і в теплому слові.

15 травня з нагоди відзначення ювілею Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, заступник голови облради Валентин Мельничук взяли участь в урочистому засіданні «круглого столу».

Звертаючись до присутніх Юрій Музика зазначив, що Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України добрими справами об’єднує людей, чиї серця відкриті для співчуття і горя ближнього. Насамперед тому, що співпрацює з ветеранськими організаціями, асоціаціями інвалідів, багатодітних сімей, іншими громадськими організаціями, органами влади та місцевого самоврядування.

«Президент України Віктор Федорович Янукович наголошує, що представники Товариства Червоного Хреста України це професіонали які віддані своїй справі та гідно виконують свій громадянський обов'язок», - відмітив Юрій Музика та запевнив, що ініціативи, які впроваджує Український Червоний Хрест, як надійний помічник держави, завжди матимуть підтримку з боку обласної державної адміністрації.

«Девізом їхньої праці є прості, але такі необхідні слова – «Творімо милосердя разом!». І ми в цьому їх завжди підтримуємо!», - наголосив в.о. заступника голови облдержадміністрації.

Від імені голови обласної державної адміністрації та з нагоди 95-річчя утворення Юрій Музика вручив відзнаку облдержадміністрації голові Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста Оксані Рубець.

Відзнаку обласної ради зі словами вдячності за сумлінну працю в ім’я милосердя вручив Валентин Мельничук.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації