back

Чернігівські яблучка та картопля на „Україні зерновій” в Києві

01-10-2008 | 13:06

У Міжнародній спеціалізованій виставці-ярмарці “Україна зернова - 2008”, що завтра відкриється в столичному експоцентрі, візьмуть участь 16 сільськогосподарських та харчопереробних підприємств Чернігівщини.

Зокрема, свою продукцію на виставці, яка триватиме з 2 по 4 жовтня, представлять носівське сільгосппідприємство “Агропрогрес”, ТОВ “Наша булочка” з Чернігова, Прилуцький консервний завод, фермерське господарство “Золотий Пармен” з Коропщини, Носівська селекційна дослідна станція, Чернігівський інститут агропромислового виробництва, асоціація “Чернігівкартоплепром” та інші.

На “Україні зерновій” традиційно будуть працювати декілька тематичних напрямків — досягнення науки в зерновій галузі, впровадження новітніх підходів в експортуванні сільськогосподарської продукції, сучасні технології у сфері зберігання, переробки, транспортування зерна, а також показ та продаж сільськогосподарської техніки. Протягом трьох виставкових днів відбудуться конференції, “круглі столи”, показові біржові сесії. За перемогу в номінаціях “Жнива-2008”, “Комбайнер року”, “Селекціонер року”, “Пекар року” тощо змагатимуться і аграрії Чернігівщини. Про це повідомили в прес-службі головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.