back

Володимир Хоменко привітав ветеранів у 8 навчальному центрі Держспецслужби транспорту

08-05-2013 | 15:01

8 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко привітав ветеранів у 8 навчальному центрі Держспецслужби транспорту.

За словами Володимира Хоменка, в області реалізується низка громадських ініціатив. Це і відродження героїко-патріотичного руху в навчальних закладах, і посилена увага до упорядкування місць, пов’язаних з подіями Великої Вітчизняної. Так, через 70 років було відновлено історичну справедливість з вшанування на державному рівні пам’яті жертв Корюківської трагедії.

Невдовзі поблизу цього містечка постане всеукраїнський музейно-меморіальний комплекс всім спаленим у роки війни населеним пунктам.

«За останні роки Главою держави запроваджено цілу низку ініціатив, спрямованих на соціальний захист ветеранів війни та увічнення пам’яті про подвиг нашого народу. Завдяки соціальним ініціативам Віктора Федоровича Януковича було зроблено вагомий крок щодо збільшення соціальних гарантій учасникам війни.

Президентом України підписано низку указів щодо відзначення пам’ятних дат, пов’язаних з Великою Перемогою, активізації роботи щодо пошуку та впорядкування невідомих поховань часів війни», - наголосив Володимир Хоменко.

Керівник області вручив ветеранам відзнаки облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації