back

Засідання організаційного комітету

08-08-2008 | 16:13

8 серпня під головуванням начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Сергія Мойсієнка відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого фестивалю традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь». У засіданні взяли участь: в.о. голови Ріпкинської райдержадміністрації Римма Олексенко, начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Дмитро Никоненко, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Микола Лазаренко.

Сергій Мойсієнко ознайомив присутніх з сценарним планом свята, яке відбудеться 15-16 серпня 2008 року в селищі Любеч та додатковими заходами з підготовки і проведення фестивалю і повідомив, що на свято запрошені колективи художньої самодіяльності з України, Білорусії та Росії.

За словами Сергія Мойсієнка, управління культури і туризму облдержадміністрації підготувало проект рішення сесії обласної ради про створення в смт. Любеч комунального закладу Чернігівської обласної ради історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч» з метою відтворення історичної складової цього міста.

На сьогодні вже опрацьований сценарій заходів, підготовлені афіші, дипломи нагороди та запрошення.