back

Честь і шана ветеранам Великої Вітчизняної війни!

08-05-2013 | 08:47

На Чернігівщині триває акція „Зі святом Перемоги!”, в рамках якої керівники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування відвідують ветеранів Великої Вітчизняної війни за місцем проживання, а також у шпиталях, лікарнях і будинках-інтернатах.

7 травня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко привітав з Днем Перемоги та вручив Подяки голови обласної державної адміністрації учасникам бойових дій Олексію Коноваленку з Мени та Павлу Білику з села Ушні Менського району. Він передав ветеранам квіти і пам’ятні подарунки.

Олексій Федорович – інвалід війни I групи. Воював у складі Першого Білоруського фронту. Визволяв Білорусію, Польщу, Німеччину. Брав участь у форсуванні Дніпра та штурмі Берліну. Нагороджений медалями „За визволення Варшави”, „За взяття Берліну”, „За перемогу над Німеччиною”. Має дві медалі „За відвагу”.

Павло Тимофійович – інвалід війни II групи. Воював у складі Третього Прибалтійського фронту, був командиром мінометного взводу танкової бригади. Нагороджений орденом Вітчизняної війни II ступеня, орденом Червоної Зірки, медалями „За перемогу над Німеччиною”, „За оборону Москви”.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації