back

Вітання з Днем Перемоги

09-05-2013 | 09:00

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни !

Прийміть щирі вітання з Днем Перемоги – святом, що назавжди увійшло в історію нашого народу як символ мужності і звитяги, самовідданості і патріотизму.

Чим далі від нас події тих грізних років, тим значимішим постає безсмертний подвиг солдатів Великої Вітчизняної війни.

Відзначаючи 68-му річницю перемоги у героїчній битві з фашизмом, вшановуємо всіх, хто врятував рідну землю від смертельної загрози. Низько вклоняємося полеглим у жорстоких боях з ворогом, висловлюємо глибоку шану ветеранам, які підняли з руїн рідну землю у повоєнні роки.

Суворі випробування воєнної пори, що випали на вашу долю, вже стали надбанням історії. Але скільки б часу не минуло, ніколи не зменшиться велич всенародного подвигу, вартість і вагомість здобутої перемоги.

Найвищий синівський обов’язок – зробити все, щоб життя наших ветеранів було гідним їхніх заслуг. І влада, як наголосив Президент України Віктор Янукович, робить усе можливе, щоб забезпечити достойне життя ветеранів.

Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування області постійно працюють над поліпшенням соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Ми і надалі докладатимемо максимум зусиль для більш повного і комплексного задоволення потреб ветеранів, щоб вони повсякчас відчували турботу і увагу, пошану молодого покоління.

Бажаємо усім ветеранам Чернігівщини бадьорості та міцного здоров’я на довгі роки, благополуччя і затишку в родинах.

Нехай невгасиме світло Великої Перемоги додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я незалежної Української держави.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник