back

Голова облдержадміністрації відвідав Козелецький геріатричний пансіонат

07-05-2013 | 16:47

7 травня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко привітав з Днем Перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни, які перебувають на лікуванні у Козелецькому геріатричному пансіонаті.

Володимир Хоменко звернувся до ветеранів зі словами вдячності за їх ратний подвиг на фронті та самовіддану працю на відбудові країни у повоєнний період.

Очільник області підкреслив: ключовими завданнями соціальної політики, визначеної Президентом України Віктором Януковичем, є забезпечення максимальної уваги та турботи про здоров’я ветеранів та людей з особливими потребами, суттєве покращення їх соціального захисту.

За словами Володимира Хоменка, обласна державна адміністрація й надалі приділятиме належну увагу учасникам війни, робитиме все можливе для покращення їх соціального захисту, обслуговування та підтримки.

За різними державними та місцевими програмами їм надаються пільги, житлові субсидії, соціальні послуги, компенсації та підвищення до пенсій. Ветерани отримують санаторно-курортні путівки, спецавтотранспорт, інші технічні засоби реабілітації.

Щороку до Дня Перемоги ветеранам війни виплачується разова грошова допомога, розміри якої у 2013 році збільшено на виконання нових соціальних ініціатив Глави держави.

З нагоди свята Володимир Хоменко вручив ветеранам та солдатським вдовам подарунки та квіти.

Після урочистої частини підопічні геріатричного пансіонату переглянули святковий концерт.

Прес-служба облдержадміністрації