back

Семінар-нарада «Особливості формування проектів програм економічного і соціального розвитку області, районів та міст на 2009 рік»

25-09-2008 | 12:31

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації №311 від 28.08.2008 року проводиться робота по формуванню проекту Програми економічного і соціального розвитку області на 2009 рік.

24 вересня в смт.Козелець відбулася семінар-нарада «Особливості формування проектів програм економічного і соціального розвитку області, районів та міст на 2009 рік» під головуванням заступника голови облдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Наталії Білоус. У нараді взяли участь: директор департаменту стратегічного планування економічного розвитку Мінекономіки України П.Онищенко, начальник головного управління статистики в області Г.Мігачева, а також фахівці головних управлінь економіки та агропромислового розвитку облдержадміністрації, заступники голів райдержадміністрацій та міських голів з фінансово-економічних питань, представники управлінь економіки і агропромислового розвитку райдержадміністрацій та міськвиконкомів.

Павло Онищенко поінформував учасників семінару про пріоритетні напрями економічної і соціальної політики держави, основні положення Державної програми економічного і соціального розвитку на 2009 рік, поданої на розгляд Верховній Раді України.

Начальник головного управління статистики в області Галина Мігачева ознайомила присутніх із змінами у статистичній звітності.

Під час проведення семінару-наради були також розглянуті тенденції соціально-економічного розвитку області у 2008 році та прогноз на 2009 рік, перспективи розвитку окремих галузей економіки області, основні підходи до формування обласної та районних (міських) програм.