back

Вітання з Великодніми святами

04-05-2013 | 16:30

Щиро вітаємо зі святою Пасхою релігійні громади Чернігівщини, що відзначають у ці квітучі травневі дні найвеличніше християнське свято Христового Воскресіння, яке символізує духовне оновлення, утверджує в серцях віру в спасіння, об’єднує нас навколо предковічних християнських цінностей. Великодні свята спонукають віруючих по-новому осмислити свій життєвий щлях, оцінити чистоту своїх помислів, прагнень і діянь. Приємно відзначити, що християнські громади області, уболіваючи за долю рідного краю, активно долучаються до розбудови Чернігівщини.

Переконані, що тільки обєднавши зусилля усіх жителів регіону, незалежно від релігійних чи політичних переконань, зможемо створити умови, коли кожна родина житиме в здоров’ї, достатку, духовній гармонії, мирі і спокої.

Бажаємо усім християнам Чернігово-Сіверського краю добра і здоров’я, благополуччя і злагоди в родинах. Хай радість Христового Воскресіння надихає нас на праведні справи, додає сил та енергії для плідної роботи задля процвітання незалежної України.

Христос Воскрес !

Воістину Воскрес !



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник