back

29-04-2013 12:56

Громадське обговорення проекту наказу директора
Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з
громадськістю облдержадміністрації про створення
робочої групи щодо сприяння реалізації в області
Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд”»

На виконання п. 10 обласного плану заходів з підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності органів виконавчої влади в області у рамках реалізації Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд“», затвердженого заступником голови облдержадміністрації від 10 вересня 2012 року та звернення регіонального координатора Ініціативи, Надирової Н.Г. Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації було підготовлено проект наказу директора Департаменту про створення робочої групи щодо сприяння реалізації в області Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд”».

До завдань робочої групи входить здійснення моніторингу виконання обласного плану заходів з підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності органів виконавчої влади в області у рамках реалізації Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд“» та провадження просвітницької діяльності щодо Ініціативи на території області.

Даний проект наказу виноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 29.04.2013 до 29.05.2013 включно.

Пропозиції, зауваження та доповнення до проекту наказу надсилати за адресою: 14000, м. Чернігів, просп. Миру 21А, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, е-пошта: [email protected] з поміткою «Робоча група ПВУ».

Контактна особа: Максимович Володимир Сергійович, головний спеціаліст Департаменту (т/ф. 67-59-67).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації


  • Проект наказу директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації про створення робочої групи щодо сприяння реалізації в області Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд”»

  • Звіт про проведення громадського обговорення проекту наказу директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації про створення робочої групи щодо сприяння реалізації в області Ініціативи «Партнерство „Відкритий Уряд”»

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода