back

Володимир Хоменко: всі питання життєзабезпечення селища Радуль мають бути вирішені

27-04-2013 | 17:00

27 квітня голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко у селищі Радуль Ріпкинського району провів виїзну нараду щодо вжиття заходів по реагуванню на ситуацію з підтопленням частини цього населеного пункту. Участь у нараді також взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, Ріпкинської райдержадміністрації, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Слід зазначити, що у Радулі внаслідок підйому рівня води в річці Дніпро підтоплено декілька ділянок, порушено сполучення з окремими вулицями селища та перелито дорогу до сусіднього села Новосілки. В результаті цього, ускладнено проїзд до 76-ти домогосподарств, у яких проживає понад 111 жителів, з них 14 дітей.

Радульський селищний голова Таїсія Ворчило зазначила, що ситуація не критична і знаходиться під контролем: працюють човни, які безкоштовно перевозять громадян. Крім того, підтоплені ділянки можливо перетнути автомобілем підвищеної прохідності.

Очільник області поспілкувався з місцевими жителями та доручив керівникам відповідних служб вжити вичерпних заходів щодо життєзабезпечення населеного пункту. Так, вже 28 квітня з обласного матеріального резерву мають бути виділені човни та двигуни до них.





Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації