back

26-04-2013 11:50

Інформаційне повідомлення про громадське обговорення
проекту Концепції реформування місцевого
самоврядування та територіальної організації влади

Як зазначив Президент України Віктор Янукович, «реформа місцевого самоврядування має відбуватися на засадах децентралізації владних повноважень, консолідації ресурсного забезпечення та стратегічного планування розвитку територіальних громад; вона має бути продуманою, прорахованою у часі, зваженою, послідовною, узгодженою з іншими розпочатими структурними реформами в державі».

Разом з тим, справжня реформа, як вважає Президент України, має враховувати інтереси усіх зацікавлених сторін.

Саме тому за дорученням Президента України Віктора Януковича оголошено широке громадське обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

Серед пріоритетів першого етапу реформи місцевого самоврядування є розбудова впродовж короткого періоду часу демократії участі на місцях та впорядкування системи надання публічних послуг населенню, введення нормативів якості цих послуг.

Проект Концепції став результатом спільної роботи влади та органів місцевого самоврядування, їх асоціацій.

Зауваження та пропозиції до проекту прийматимуться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 20 травня 2013 року за адресою: 14000, м. Чернігів, просп. Миру 21А, т/ф. 67-57-59, е-пошта: [email protected]..

Контактна особа: Слезко Ігор Іванович, заступник начальника управління-начальник відділу суспільно-політичного моніторингу Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (т/ф. 67-57-97).



  • Концепція реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні

  • ЗВІТ про громадське обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади

  • Останні новини

    Анонси







































     

     

     

     

    Погода