back

Володимир Хоменко вручив ключі від спецавтотранспорту обласному Центру реабілітації дітей-інвалідів

19-09-2008 | 19:51

Новий спеціалізований мікроавтобус для перевезення дітей-інвалідів отримав сьогодні обласний Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Ключі від спецавтотранспорту, виділеного Фондом соціального захисту інвалідів за сприяння обласної державної адміністрації, керівнику закладу Василю Пасічнику вручив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Він наголосив: Президент і облдержадміністрація приділяють значну увагу людям з обмеженими фізичними можливостями. І в першу чергу, звичайно, дітям, аби зробити їхнє життя більш комфортним.

«Цей автомобіль – лише перший крок до покращення матеріально-технічної бази закладу. До кінця року для нього ще надійде медичне обладнання на суму близько 100 тисяч гривень. Також в цьому році ми плануємо виділити 118 тисяч гривень для виготовлення проектно-кошторисної документації для розширення закладу, щоб якомога більше дітей могли скористатися його послугами. Особливо це стосується віддалених районів області», - зазначив керівник області.

Володимир Хоменко висловив переконання, що наступний бюджетний рік буде більш успішним стосовно надання допомоги саме Центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Голова облдержадміністрації подякував всьому колективу Центру за турботу і допомогу дітям-інвалідам, яким вони щодня віддають частинку своєї душі.