back

В області вшанують пам`ять загиблих та померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи

24-04-2013 | 14:42

24 квітня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації, заступник голови-керівник апарату ОДА Микола Стрілець провів нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА щодо проведення в області заходів з нагоди 27-х роковин Чорнобильської трагедії.

Під час наради було уточнено сценарний план мітингу-реквієму з вшанування пам’яті загиблих і померлих внаслідок Чорнобильської катастрофи, який відбудеться 26 квітня у Чернігові біля пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля». У містах та селищах області в цей день також пройдуть відповідні заходи.

Обговорюючи питання соціального захисту постраждалого населення, Микола Стрілець зазначив: «Президент України Віктор Янукович наголошує, що контролюватиме процес своєчасної і повної реалізації положень законодавства, а також власних ініціатив щодо забезпечення соціальної захищеності учасників ліквідації наслідків аварії, сімей загиблих та постраждалих». Він також наголосив на необхідності виконання в області завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо соціального захисту кожного постраждалого внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації