back

До 65-ої річниці визволення від фашистських загарбників

22-09-2008 | 14:45

21 вересня в рамках відзначення 65-ої річниці визволення від фашистських загарбників у центральному сквері ім. Попудренка за участю голови облдержадміністрації Володимира Хоменка, Чернігівського міського голови Олександра Соколова, голови обласної ради Наталії Романової, представників громадськості і політичних партій відбулося традиційне покладання квітів. Біля Меморіалу Слави на Болдиній горі пройшов мітинг-реквієм.

Виступаючи перед присутніми, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, зокрема, зазначив: «Стародавньому Чернігову судилося пережити не одну навалу ворогів. Але ця – остання – постійним болем бринить у серці кожного. Тому вдячна пам'ять про визволителів буде завжди – у теперішніх і майбутніх поколіннях».

На мітингу також виступили Міський голова Олександр Соколов, голова обласної ради Наталія Романова, голова Ради ветеранів війни і праці міста Чернігова Ніна Четвертак, вихованці льотного ліцею.

Вшанування воїнів-визволителів завершилося покладанням квітів до вічного вогню і панахидою за участю єпископа Чернігівського і Ніжинського Амвросія.