back

Протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону

23-04-2013 | 16:30

Таке завдання поставив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул під час засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, що відбулося 23 квітня у м. Севастополь.

У роботі колегії взяв участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко.

На засіданні було підбито підсумки опалювального сезону 2012 / 2013 років. Зокрема, зазначалося, що опалювальний сезон пройшов стабільно. Урядом здійснювався постійний моніторинг стану теплозабезпечення житлового фонду та соціальної сфери, розрахунків за спожиті енергоносії та житлово-комунальні послуги. Крім того, проводився щоденний моніторинг виникнення надзвичайних та аварійних ситуацій, Водночас, за результатами минулого опалювального сезону у регіонах має бути проведений аналіз та вжиті відповідні заходи для підготовки до нового сезону.

«Протягом тижня в регіонах мають бути створені штаби з підготовки до нового опалювального сезону. Протягом двох тижнів має бути розроблений план з підготовки до зими. У травні Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ має представити на засідання Уряду програму щодо підготовки до наступного опалювального сезону», — сказав Олександр Вілкул.