back

ІV Міжнародний інвестиційний форум

18-09-2008 | 12:09

17-18 жовтня 2008 року в м. Чернігові відбудеться ІV Міжнародний інвестиційний форум. Організаторами Форуму виступають Чернігівська обласна державна адміністрація та Чернігівська регіональна торгово-промислова палата.

Метою проведення заходу є представлення пріоритетних напрямків для здійснення інвестиційної діяльності в області, визначення можливих шляхів створення спільних взаємовигідних проектів, активізація торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва Чернігівської області з іноземними та вітчизняними партнерами.

Серед учасників Форуму - представники центральних органів виконавчої влади України, керівники дипломатичних та торговельно-економічних місій іноземних країн, міжнародних організацій, банківських установ, провідних підприємств області, науковці регіону.

Під час роботи Форуму його учасники матимуть змогу провести переговори, налагодити ділові контакти, а також ознайомитися з економічним потенціалом та історичними пам’ятками Чернігівщини. Запрошуємо Вас взяти участь в роботі ІV Міжнародного інвестиційного форуму в м. Чернігові!

Для участі у заході необхідно заповнити анкету на сайті www.chernihiv-oblast.gov.ua, та надіслати її факсом або електронною поштою до оргкомітету.

Оргкомітет Форуму: тел. (0462) 674-485, 674-487, 674-220, тел./факс 674-656, e-mail: [email protected] Більше інформації на www.chernihiv-oblast.gov.ua